DETTE ER OSS

Søvnløs Bar er en intim, retro og moderne bar som ligger vegg i vegg med Døgnvill Burger på Vulkan. Baren startet som en ventebar for gjester som skulle spise burger i nabolokalet, men ble etter hvert så kul at den måtte få stå på egne bein. Nå er Søvnløs begge deler; en avslappende plass å stikke innom enten før eller etter middag hos Døgnvill – og den perfekte spot for sosial hygge, akkompagnert av god drikke, hjemmelaget snacks og deilig musikk.

På menyen til Søvnløs står det et bredt utvalg drikkevarer – alt fra fatøl og vin til taptails, floats, x-rated milkshakes og beer shakes. Og alkoholfrie fristelser, selvsagt. I tillegg har Søvnløs overgått seg selv med det vi tenker at kan klassifiseres som byens beste, hjemmelagde snacks; spicy popcorn glasert med sriracha-saus, lønnesirupsglaserte peanøtter med bacon og sloppy joe nachos, for å nevne noe.

Velkommen inn til god stemning, speakeasy-inspirert interiør fra 1920-tallet, dyktige bartendere, deilig musikk, god drikke og et drøss brettspill.